Constructiewerk

Constructiewerk is een breed begrip. Het omvat alle mogelijke materialen (staal, RVS en aluminium) en ook vele uitvoeringen.
 

Van der Velde Metaal, uw constructiebedrijf

Van der Velde Metaal biedt constructiewerk aan van groot tot klein. Of u nou behoefte heeft aan portalen, dakconstructies of alleen een ligger, wij kunnen het voor u maken. Het is dan ook niet voor niets één van onze expertises!


Hoe wordt constructiewerk uitgevoerd?

Constructiewerk wordt over het algemeen uitgevoerd met kokerprofielen, buizen, strippen, hoekprofielen en voor het zwaardere werk o.a. HEA balken. Daarnaast worden er vaak materialen als staal, RVS en aluminium gebruikt. Bij Van der Velde beschikken we over een eigen beheer aan materialen en machines. Bent u bezig met een aanbouw of verbouwing, en heeft u voor deze klus een portaal nodig? Of heeft u wellicht alleen een ligger nodig? Wij kunnen dit voor u verzorgen, inclusief eventuele behandelingen en plaatsing op locatie. Zo zorgen we dat onze klanten altijd tevreden zijn!

constructiewerk
constructiewerk en winkelinrichtingen

Winkelinrichtingen & Recycling

Wat dacht u van winkelinrichtingen? Bent u de huidige inrichting zat, of begint u nieuw met uw bedrijf? Met staal is er zoveel mogelijk om een stoer en tijdloze inrichting te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan leuningen, trappen, bordessen, balustrades, hekwerken en nog veel meer. Bij Van der Velde Metaal kunt u alle kanten op!

Weet u dat er ook veel wordt weggegooid terwijl een onderdeel nog makkelijk kan worden hersteld? Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Je merkt dat er de laatste tijd steeds meer de nadruk  op wordt gelegd om te recyclen. Of heeft u een oud meubel staan of een oud stoelframe? Wij kunnen dit helemaal opknappen zodat u deze weer in de huiskamer kunt neerzetten!

Groot en klein constructiewerk

Bij Van der Velde kunnen wij u van groot en klein constructiewerk voorzien. Dit zou bijvoorbeeld het maken van frames kunnen zijn. Hier kan je alle kanten mee op, van machineframes voor de industrie tot tafelframes of diverse andere frames voor in de huiskamer. Hierin biedt Van der Velde Metaal u een totaalpakket. Vanaf het meedenken bij de ontwerpfase tot en met de diverse behandelingen en plaatsing op locatie. Bij Van der Velde nemen de zorgen van onze klanten graag uit handen!

Groot of klein, wij nemen uw zorgen graag uit handen. Of het nu gaat om meubels, installaties, of kunst. Alles is mogelijk in onze machinefabriek.

groot en klein constructiewerk
Van der Velde Metaal aan de slag met constructiewerk

Wat zijn de kosten van constructiewerk?

Het is wel goed om vooraf na te denken over de kosten. Hoe wil ik dat het werk wordt uitgevoerd? Waar ga ik het voor gebruiken? Hoogwaardig afgewerkt, of juist liever de “industriële look”? Een nabehandeling, RVS beitsen, passiveren of borstelen? Alles wat extra is zal ook extra kosten, maar is dat het ook waard? U kunt ons altijd terecht voor vrijblijvend advies!

‘Het bedrijf is zeer professioneel, uiterst flexibel, heeft alle technieken en de meest gespecialiseerde vakmensen in dienst waardoor wij met elk kunstwerk bij hen terecht kunnen.’
-Kunstwacht

Contact opnemen met Van der Velde Metaal

Bent u geïnteresseerd? Of ontvangt u graag meer informatie en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Wij nodigen u vrijblijvend uit om contact op te nemen

je gegevens blijven altijd veilig

  • Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pfd, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Flexibel
  • Uitgebreide voorraad
  • Groot en divers machinepark
  • Ouderwets vakmanschap
  • Moderne technieken