Metaalbewerking Delft

Metaalbedrijf Van der Velde ontzorgt al jaren bedrijven en particulieren in de regio Delft. Met ruim 200 jaar gecombineerde ervaring, een breed machinepark en ruime voorraden bieden wij een diversiteit aan diensten waarmee wij u ontzorgen. In onze machinefabriek kan elk probleem worden opgelost. Uw complete project is bij ons in goede handen.
 

Constructiewerk

Groot of klein, wij nemen uw constructiewerk graag uit handen. Of het nu gaat om meubels, installaties, of kunst. Alles is mogelijk in onze machinefabriek.

Draai en freeswerk

Met onze diversiteit aan apparatuur kunnen wij elke draai-en freesklus aan.

Plaatwerk

Ook voor plaatwerk bent u bij Van der Velde aan het juiste adres. Diverse toepassingen zijn mogelijk.

Reparatie

Ook voor machinebouw bent u bij Van der Velde aan het juiste adres. Diverse toepassingen zijn mogelijk door onze machinefabriek.


Totaalpakket Metaalbewerking

Voor de bouw leveren wij in Delft een totaalpakket. We bespreken uw wensen en kunnen u hierbij compleet ontzorgen. De benodigde berekeningen, het inmeten, ontwerpen, produceren, nodige metaalbewerking en het installeren. Alles kan in onze machinefabriek worden uitgevoerd. Van der Velde Metaal ontzorgt.


Casual lifestyle

Casual Lifestyle is een kledingwinkel waar wij het interieur deels verzorgd hebben. Samen met de klant hebben we ontwerpen gemaakt, waar nodig geadviseerd en zijn tot slot productie gekomen. Casual Lifestyle laat zien hoe veelzijdig we kunnen zijn. Door goed te luisteren naar onze klanten voeren we ieder project naar volle tevredenheid uit!

Bekijk project
Image
Image

Kunstwacht

‘Het bedrijf is zeer professioneel, uiterst flexibel, heeft alle technieken en de meest gespecialiseerde vakmensen in dienst waardoor wij met elk kunstwerk bij hen terecht kunnen.’

Bekijk project

‘Het bedrijf is zeer professioneel, uiterst flexibel, heeft alle technieken en de meest gespecialiseerde vakmensen in dienst waardoor wij met elk kunstwerk bij hen terecht kunnen.’
-Kunstwacht

Van der Velde Metaal

Metaalbedrijf Van der Velde is in 1918 opgericht door de gebroeders Van der Velde. Wat begon als een eenvoudige, ouderwetse smederij is van generatie op generatie ontpopt tot een moderne machinefabriek. Sinds begin 2016 hebben we een nieuwe eigenaar gekregen, een oud stagiair: Ronald Wiegel. Naast onze rijke geschiedenis kijken we nu meer dan ooit naar de toekomst. Zo kunnen we gegarandeerd altijd de gewenste kwaliteit te leveren in de regio Delft.

We kunnen u helpen door u compleet te ontzorgen. We hebben een enorme voorraad materiaal. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we snel leveren. De diversiteit aan machines in onze machinepark zorgen ervoor dat we enorm veel kunnen realiseren. Dit in combinatie met de meer dan 200 jaar ervaring die wij samen hebben, verzorgen wij met ons team van 12 medewerkers projecten een feilloze afloop.

Van der Velde metaal. Kwaliteit door vakmanschap.

Wij nodigen u vrijblijvend uit om contact op te nemen

je gegevens blijven altijd veilig

  • Toegestane bestandstypen: png, jpg, jpeg, pfd, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Flexibel
  • Uitgebreide voorraad
  • Groot en divers machinepark
  • Ouderwets vakmanschap
  • Moderne technieken